• Najava
Kad će završiti usluga abApps?
Prestat ćemo pružati bilo kakvu tehničku podršku za Acer BYOC aplikacije (abApps) od 30. Rujna 2018. Svakako preporučujemo da sve fotografije i dokumente iz abPhotos i abDocs snimite u svoje lokalno memorijsko spremište. Datoteke iz drugih abApps i dalje će se nalaziti na svojim originalnim uređajima i to neće utjecati na njih.

Fotografije sigurnosno kopirane pomoću abPhotos pohranjene su u "abPhotos mape" na C disku [Korisnici/Naziv ovog PC-ja/Slike]na vašem osobnom spremištu u oblaku (PCS). Ako ste promijenili zadanu lokaciju spremišta, svoje sigurnosno kopirane fotografije možete pronaći na sljedeći način:
Pokrenite abPhotos na svojem PCS > kliknite Acer ID u gornjem lijevom kutu > Uređaj > kliknite na poveznicu lokacije spremišta sigurnosne kopije pod PCS kako biste pronašli sve svoje fotografije.

Dokumenti sinkronizirani s abDocs pohranjeni su na PC-ju odakle ste ih izvorno prenijeli. Ako ne možete pronaći lokaciju izvornog dokumenta u aplikaciji abDocs na svojem PC-ju ili ste sigurnosno kopirali dokumente na druge PC-je, te dokumente možete preuzeti tako da se prijavite u abDocs na drugim PC-jima i slijedite dolje navedeni postupak:
Kliknite i odaberite dokument u abDocs > Uredi > Preuzmi kao > odaberite lokaciju spremišta na svojem PC-ju kamo želite sigurnosno kopirati datoteku.

Za deinstaliranje abApps pogledajte sljedeće upute:

  • Windows radna površina
Otvorite [Upravljačka ploča\Programi\Programi i značajke] i deinstalirajte [Acer Portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] i [AOP okvir]
  • Android
Otvorite [Postavke] > [Aplikacije] > odaberite abApps i zatim kliknite [Deinstaliraj].
Primijetite kako na nekim Acer Android uređajima nećete moći u potpunosti izbrisati zadano instaliranu verziju abApps. No, možete ih onemogućiti na sljedeći način:
Android Postavke > Aplikacije, dodirnite abApps > dodirnite [Deinstaliraj ažuriranja] > dodirnite [Onemogući].

  • iOS
Pritisnite i držite ikonu abApps i zatim kliknite ikonu [X].
  • Windows 8
Pritisnite i držite ikonu abApps i zatim kliknite [Deinstaliraj] dolje.

After abApps services have ended, all your abApps accounts, user details, and files cached on the cloud will be deleted. Your AcerID, if you have one, will not be affected.  

Ako imate dodatnih pitanja o svojem Acer uređaju obratite sesvojoj lokalnoj Acer korisničkoj službi.