• Aankondiging
 • Feedback verzenden
 • Wanneer wordt de abApps-service gestaakt?
  We staken met het bieden van technische ondersteuning voor Acer BYOC-apps (abApps) op 30 september 2018. We raden u aan om alle foto's en documenten in abPhotos en abDocs te back-uppen op een lokale opslag. Bestanden van andere abApps blijven vindbaar op de originele apparaten en worden niet beïnvloed.

  De foto's die zijn geback-upt via abPhotos worden opgeslagen in "abPhotos-mappen" op het C-station van [Gebruikers/Naam van deze pc/Afbeeldingen] op uw Persoonlijke cloudopslag (PCS). Als u de standaard opslaglocatie hebt gewijzigd, vindt u de geback-upte foto's als volgt:
  Start abPhotos op uw PCS > klik op de Acer ID linksboven in de hoek > Apparaat > klik op de koppeling van de back-upopslaglocatie onder PCS om alle foto's te vinden.

  De documenten die met abDocs zijn gesynchroniseerd, bevinden zich op de pc waarop ze oorspronkelijk zijn geüpload. Als u de locatie van het oorspronkelijke document niet kunt vinden in de abDocs-app op uw pc of in de geback-upte documenten op andere pc's kunt u deze documenten downloaden door u aan te melden bij abDocs op de andere pc's en door vervolgens deze stappen te volgen:
  Klik op en selecteer het document in abDocs > Bewerken > Downloaden als > kies de opslaglocatie op de pc waar u het bestand wilt back-uppen.

  Volg de volgende instructies om abApps te verwijderen:

  • Windows Desktop
  Ga naar [Configuratiescherm\Programma's\Programma's en onderdelen] en verwijder [Acer-portaal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] en [AOP Framework]
  • Android
  Ga naar [Instellingen] > [Apps] > kies abApps en klik vervolgens op [Verwijderen].
  Let op dat op bepaalde Acer Android-apparaten u de vooraf geladen versie van abApps niet volledig kunt verwijderen. U kunt ze wel uitschakelen met de volgende stappen:
  Android-instellingen > Apps, tik op abApps > tik op [Updates verwijderen] > tik op [Uitschakelen].

  • iOS
  Houd het abApps-pictogram ingedrukt en klik vervolgens op het pictogram [X].
  • Windows 8
  Houd het abApps-pictogram ingedrukt en klik vervolgens eronder op [Verwijderen].
  • Windows 10
  Ga naar [Instellingen] > [Apps] > [Apps en functies] > kies [Acer-portaal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs/AOP Framework] en klik op [Verwijderen].
  Ga naar [Instellingen] > [Systeem] > [Apps en functies] > kies [Acer-portaal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs/AOP Framework] en klik op [Verwijderen].  Na de beëindiging van de abApps services worden alle gebruiksgegevens van abApps ook verwijderd. Je Acer ID wordt niet beïnvloed door dit proces. Je kunt je Acer ID nog steeds gebruiken voor andere services op www.acer.com.

  Als u meer vragen hebt over uw Acer-apparaat, neem dan contact op met de plaatselijke klantenservice van uw Acer-apparaat.