• Aankondiging
  • Feedback verzenden
  • Wanneer wordt de abApps-service gestaakt?
    We staken met het bieden van technische ondersteuning voor Acer BYOC-apps (abApps) op 30 september 2018. We raden u aan om alle foto's en documenten in abPhotos en abDocs te back-uppen op een lokale opslag. Bestanden van andere abApps blijven vindbaar op de originele apparaten en worden niet beïnvloed.

De foto's die zijn geback-upt via abPhotos worden opgeslagen in "abPhotos-mappen" op het C-station van [Gebruikers/Naam van deze pc/Afbeeldingen] op uw Persoonlijke cloudopslag (PCS). De documenten die met abDocs zijn gesynchroniseerd, bevinden zich op de pc waarop ze oorspronkelijk zijn geüpload.

Volg de volgende instructies om abApps te verwijderen:

• Windows Desktop
    Ga naar [Configuratiescherm\Programma's\Programma's en onderdelen] en verwijder [Acer-portaal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] en [AOP Framework]
    • Android
    Ga naar [Instellingen] > [Apps] > kies abApps en klik vervolgens op [Verwijderen].
    Let op dat op bepaalde Acer Android-apparaten u de vooraf geladen versie van abApps niet volledig kunt verwijderen. U kunt ze wel uitschakelen met de volgende stappen:
    Android-instellingen > Apps, tik op abApps > tik op [Updates verwijderen] > tik op [Uitschakelen].

• iOS
    Houd het abApps-pictogram ingedrukt en klik vervolgens op het pictogram [X].
    • Windows 8
    Houd het abApps-pictogram ingedrukt en klik vervolgens eronder op [Verwijderen].
    • Windows 10
    Ga naar [Instellingen] > [Apps] > [Apps en functies] > kies [Acer-portaal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs/AOP Framework] en klik op [Verwijderen].
    Ga naar [Instellingen] > [Systeem] > [Apps en functies] > kies [Acer-portaal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs/AOP Framework] en klik op [Verwijderen].

Na de beëindiging van de abApps services worden alle gebruiksgegevens van abApps ook verwijderd. Je Acer ID wordt niet beïnvloed door dit proces. Je kunt je Acer ID nog steeds gebruiken voor andere services op www.acer.com.

Als u meer vragen hebt over uw Acer-apparaat, neem dan contact op met de plaatselijke klantenservice van uw Acer-apparaat.