• Kunngjøring
  • Send tilbakemelding
  • Når vil abApps-tjenesten avsluttes?
    Vi vil avslutte all teknisk støtte for Acer BYOC Apps (abApps) den 30. september 2018. Vi oppmuntrer deg på det sterkeste til å sikkerhetskopiere alle bilder og dokumenter i abPhotos og abDocs til et lokalt lagringsområde. Filer fra andre abApps vil fortsatt være tilgjengelige i uberørt tilstand på deres opprinnelige enheter.

Bildene som sikkerhetskopieres via abPhotos, blir lagret i "abPhotos-mapper" på C-stasjonen under [Brukeres/Navn på denne PC/Bilder] på din Personlige skylagring. Hvis du har endret standard lagringsplassering, kan du gjenfinne dine sikkerhetskopierte bilder gjennom følgende trinn:
    Start abPhotos på din PCS > klikk på Acer-IDen i øvre venstre hjørne > Enhet > klikk på koblingen for sikkerhetskopiers lagringsplassering under PCS for å finne alle bildene dine.

Dokumentene som synkroniseres til abDocs, blir lagret på PCen som de opprinnelig ble lastet opp fra. Hvis du ikke finner originaldokumentets plassering i abDocs-appen på PCen eller de sikkerhetskopierte dokumentene på andre PCer, kan du laste ned disse dokumentene ved å logge på abDocs på de andre PCene og følge disse trinnene:
    Klikk og velg dokumentet i abDocs > Rediger > Last ned som > velg lagringsplasseringen på PCen der du vil sikkerhetskopiere filen.

Hvis du vil avinstallere abApps, se følgende instruksjoner:

• Windows-skrivebord
    Gå til to [Kontrollpanel\Programmer\Programmer og funksjoner] og avinstaller [Acer portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] og [AOP-rammeverk]
    • Android
    Gå til [Innstillinger] > [Apper] > velg abApps og klikk på [Avinstaller].
    Merk at på visse Acer Android-enheter kan du ikke slette den forhåndslastede abApps-versjonen fullstendig. Du kan deaktivere dem ved å følge disse trinnene:
    Android-innstillinger > Apper, klikk på abApps > klikk på [Avinstaller oppdateringer] > klikk på [Deaktiver].

• iOS
    Trykk på og hold abApps-ikonet, og klikk på [X] nedenfor.
    • Windows 8
    Trykk på og hold abApps-ikonet, og klikk på [Avinstaller] nedenfor.

Når abApps-tjenesten avvikles, fjernes også alle bruksdata som er knyttet til abApps. Acer-ID-en din blir ikke påvirket av denne prosessen, og du vil fortsatt kunne bruke Acer-ID-en for andre tjenester på www.acer.com.

Hvis du har flere spørsmål om Acer-enheten, kontakt din lokale kundeservice for Acer-enheter.