• Kunngjøring
Når vil abApps-tjenesten avsluttes?
Vi vil avslutte all teknisk støtte for Acer BYOC Apps (abApps) den 30. september 2018. Vi oppmuntrer deg på det sterkeste til å sikkerhetskopiere alle bilder og dokumenter i abPhotos og abDocs til et lokalt lagringsområde. Filer fra andre abApps vil fortsatt være tilgjengelige i uberørt tilstand på deres opprinnelige enheter.

Bildene som sikkerhetskopieres via abPhotos, blir lagret i "abPhotos-mapper" på C-stasjonen under [Brukeres/Navn på denne PC/Bilder] på din Personlige skylagring. Hvis du har endret standard lagringsplassering, kan du gjenfinne dine sikkerhetskopierte bilder gjennom følgende trinn:
Start abPhotos på din PCS > klikk på Acer-IDen i øvre venstre hjørne > Enhet > klikk på koblingen for sikkerhetskopiers lagringsplassering under PCS for å finne alle bildene dine.

Dokumentene som synkroniseres til abDocs, blir lagret på PCen som de opprinnelig ble lastet opp fra. Hvis du ikke finner originaldokumentets plassering i abDocs-appen på PCen eller de sikkerhetskopierte dokumentene på andre PCer, kan du laste ned disse dokumentene ved å logge på abDocs på de andre PCene og følge disse trinnene:
Klikk og velg dokumentet i abDocs > Rediger > Last ned som > velg lagringsplasseringen på PCen der du vil sikkerhetskopiere filen.

Hvis du vil avinstallere abApps, se følgende instruksjoner:

  • Windows-skrivebord
Gå til to [Kontrollpanel\Programmer\Programmer og funksjoner] og avinstaller [Acer portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] og [AOP-rammeverk]
  • Android
Gå til [Innstillinger] > [Apper] > velg abApps og klikk på [Avinstaller].
Merk at på visse Acer Android-enheter kan du ikke slette den forhåndslastede abApps-versjonen fullstendig. Du kan deaktivere dem ved å følge disse trinnene:
Android-innstillinger > Apper, klikk på abApps > klikk på [Avinstaller oppdateringer] > klikk på [Deaktiver].

  • iOS
Trykk på og hold abApps-ikonet, og klikk på [X] nedenfor.
  • Windows 8
Trykk på og hold abApps-ikonet, og klikk på [Avinstaller] nedenfor.

After abApps services have ended, all your abApps accounts, user details, and files cached on the cloud will be deleted. Your AcerID, if you have one, will not be affected.  

Hvis du har flere spørsmål om Acer-enheten, kontakt din lokale kundeservice for Acer-enheter.