• Tillkännagivande
  • Skicka feedback
  • När avslutas abApps-tjänten?
    Vi kommer att sluta tillhandahålla all teknisk support för Acer BYOC Apps (abApps) den 30 september, 2018. Vi uppmanar dig att säkerhetskopiera alla foton och dokument i abPhotos och abDocs till din lokala lagring. Filer från andra abApps kan fortfarande hittas i sina ursprungliga enheter utan att påverkas.

Foton säkerhetskopierade via abPhotos lagras i "abPhotos-mappar" i drivrutinen C i [Användare/Datorns namn/Bilder] på din Personlig molnlagring. Om du har ändrat dess standardlagringsplats kan du hitta dina säkerhetskopierade foton med följande steg:
    Starta abPhotos på din Personliga molnlagring > klicka på ditt Acer ID i det övre vänstra hörnet > Enhet > Klicka på länken för lagringsplats av säkerhetskopiering under Personlig molnlagring för att hitta alla dina foton.

Dokumenten synkade till abDocs lagras på datorn från vilken de först laddades upp. Om du inte hittar platsen för originaldokumentet i abDocs-appen på din dator eller de säkerhetskopierade dokumenten på andra datorer kan du hämta dessa dokument genom att logga in på abDocs på de andra datorerna och sedan följa dessa steg:
    Klicka och markera dokumentet i abDocs > Redigera > Hämta som > välj lagringsplatsen på datorn där du vill säkerhetskopiera filen.

För att avinstallera abApps, se följande instruktioner:

• Windows Skrivbord
    Gå till [Kontrollpanell\Program\Program och Funktioner] och avinstallera [Acer Portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] och [AOP Framework]
    • Android
    Gå till [Inställningar] > [Appar] > välj abApps och därefter klicka på [Avinstallera].
    Observera att på vissa Acer Android-enheter kan du inte helt radera den förinstallerade abApps-versionen. Du kan fortfarande inaktivera dem med följande steg:
    Android Inställningar > Appar, tryck på abApps > tryck på [Avinstallera uppdateringar] > tryck på [Inaktivera].

• iOS
    Tryck och håll ikonen abApps, därefter klicka ikonen [X] nedan.
    • Windows 8
    Tryck och håll ikonen abApps, därefter klicka [Avinstallera] nedan.

När abApps-tjänsterna har upphört tas även alla användningsdata som är associerade med abApps bort. Ditt Acer-ID påverkas inte. Du kan fortfarande använda det för andra tjänster på www.acer.com.

Om du har några fler frågor om din Acer-enhet, kontakta din lokala kundtjänst för Acer-enhet.