• Tillkännagivande
  • Skicka feedback
  • När avslutas abApps-tjänten?
    Vi kommer att sluta tillhandahålla all teknisk support för Acer BYOC Apps (abApps) den 30 september, 2018. Vi uppmanar dig att säkerhetskopiera alla foton och dokument i abPhotos och abDocs till din lokala lagring. Filer från andra abApps kan fortfarande hittas i sina ursprungliga enheter utan att påverkas.

Foton säkerhetskopierade via abPhotos lagras i "abPhotos-mappar" i drivrutinen C i [Användare/Datorns namn/Bilder] på din Personlig molnlagring. Dokumenten synkade till abDocs lagras på datorn från vilken de först laddades upp.

För att avinstallera abApps, se följande instruktioner:

• Windows Skrivbord
    Gå till [Kontrollpanell\Program\Program och Funktioner] och avinstallera [Acer Portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs] och [AOP Framework]
    • Android
    Gå till [Inställningar] > [Appar] > välj abApps och därefter klicka på [Avinstallera].
    Observera att på vissa Acer Android-enheter kan du inte helt radera den förinstallerade abApps-versionen. Du kan fortfarande inaktivera dem med följande steg:
    Android Inställningar > Appar, tryck på abApps > tryck på [Avinstallera uppdateringar] > tryck på [Inaktivera].

• iOS
    Tryck och håll ikonen abApps, därefter klicka ikonen [X] nedan.
    • Windows 8
    Tryck och håll ikonen abApps, därefter klicka [Avinstallera] nedan.
    • Windows 10
    Gå till [Inställningar] > [Appar] > [Appar och funktioner] > välj [Acer portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs/AOP Framework] och därefter klicka på [Avinstallera].
    Eller gå till [Inställningar] > [System] > [Appar och funktioner] > välj [Acer portal/abPhoto/abMusic/abFiles/abDocs/AOP Framework] och därefter klicka på [Avinstallera].

När abApps-tjänsterna har upphört tas även alla användningsdata som är associerade med abApps bort. Ditt Acer-ID påverkas inte. Du kan fortfarande använda det för andra tjänster på www.acer.com.

Om du har några fler frågor om din Acer-enhet, kontakta din lokala kundtjänst för Acer-enhet.